Pure Markt Amsterdam

Leuke tip voor het hele gezin: de Pure Markt!

De Pure Markt is een markt die door heel Amsterdam reist. Van het Amstelpark naar het Amsterdamse Bos en dan weer naar Park Frankendael. Dat laatste park ligt het dichtst bij ons huis in de buurt dus daar zijn wij dan ook geweest. In Park Frankendael is de Pure Markt elke laatste zondag van de maand te vinden.

Op de Pure Markt kun je lekker struinen langs kraampjes vol leuke en lekkere dingen. Er staan allerlei ambachtelijke ondernemers die je de mooiste verhalen kunnen vertellen over de ingrediënten, de herkomst en het productieproces van hun verkoopwaar. De een verkoopt heerlijke hapjes, de ander waanzinnige wijntjes en ook qua non-food is er veel bijzonders te vinden. Wij zijn fan van ambacht en pure producten, ben jij dat ook? Dan is de Pure Markt een aanrader!

“mmm, makka proeven ik?”
Lekker struinen langs alle kraampjes.

Ook qua vermaak zit je ook goed op de Pure Markt. Er is een zweefmolen voor de kids (Keet raakte niet uitgekeken) en er is live muziek. Bij de markt horen ook lange tafels met banken en terrassen waar je lekker even uit kunt rusten, muziek kunt luisteren en natuurlijk kunt genieten van je gekochte hapjes en drankjes. Tip: neem met mooi weer een kleed mee, dan kun je op de grasvelden lekker picknicken. Wij zijn komen snel weer even buurten!

Ook veel leuke non-food kraampjes met bijvoorbeeld deze kittige katten-oren
Picknickbanken, een kampvuurtje en muziek op de achtergrond.
Wij komen snel weer buurten! Kijk voor alle data en locaties op puremarkt.nl
(Visited 202 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *