De leukste tips in Amsterdam voor ouders

Hé welkom op Amstermama.nl! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Judith Hartog, moeder van Keet (okt 2017) en Sam (april 2019). Wij wonen in Amsterdam op 3 hoog. Jaja, super praktisch… Het grote voordeel van 3 hoog: mooi uitzicht, zon in huis én we wonen midden in de stad aan de gracht. Grootste nadelen: 3 trappen + geen tuin.

Mijn lief en ik zijn allebei gek op Amsterdam en de levendigheid. Er is hier áltijd wat te doen. Je gaat de deur uit en er zit wel ergens een leuk koffietentje. Je hoeft je geen moment te vervelen. En toch kun je ook de rust opzoeken in een van de vele parken. Nu is het natuurlijk wel anders geworden nu we niet meer vrij zijn om te gaan en staan waar en wanneer we maar willen. En daarom ben ik op zoek naar leuke adressen mét kinderen in de stad. En gelukkig zijn die er meer dan genoeg!

Dit hoeven niet per se familiecafé’s te zijn (hoewel die juist ook vaak leuk zijn met kids) maar als het al kindvriendelijk is, denk aan een kinderstoel of een verschoonplek, dan verdient het soms ook een vermelding.

Ik hoop dat ik je kan inspireren met leuke plekken om te bezoeken, maar ik ontvang ook graag tips en inspiratie terug hoor! Ik test ook producten en diensten en geef daar een eerlijke mening over. Dat vind ik persoonlijk het leuke van social media. Dat we elkaar kunnen inspireren.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *