Foodhallen met kleine kids een goed idee? Spoiler: nee.

Op ontdekking uit in de Foodhallen.

Ik ben groot fan van de Foodhallen in Amsterdam. Veel lekker en divers eten, leuke barretjes en het is er meestal gezellig druk. Dat laatste vind je met kinderen ineens iets minder leuk. Dus proef op de som, is het ook met kind (in ons geval van ongeveer 1,5) leuk? Het antwoord = helaas nee. Dit is de leeftijd dat onze dochter veel zelf wil lopen en je alleen maar achter haar aan moet rennen. En dat is in de drukte en de warmte van de Foodhallen een minder goed idee.

De Kanarie Club heeft wel de hippe vibe én kinderstoelen. Lees: zelf ook relaxt eten.

Tip: schrap de Foodhallen zeker niet van je lijstje, maar ga gewoon lekker op datenight of gezellig met vrienden en dus zonder kids van onder de 2 jaar. Of ga op een heel rustig moment 😉 Gelukkig zit helemaal achteraan bij de Foodhallen de Kanarie Club! Wél de hippe vibe en het lekkere eten, maar niet de drukte en warmte.

Rondlopen en ontdekken kan hier gewoon. En zodra het eten en drinken er is, is er een kinderstoel.
Zodra er eten of drinken op tafel staat is het wel leuk om aan tafel te zitten 😉

Daarbij hebben ze bij de Kanarie Club genoeg ruimte zodat kids een beetje rond kunnen lopen en op ontdekking uit kunnen. En ze hebben kinderstoelen. Dat is sowieso een pré!

(Visited 95 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *