Melksnor

Waar kun je rustig een koffietje drinken en zelfs een gesprek met iemand voeren mét 2 kids? Nou bij de Melksnor! 

Dit familiecafé is een feestje voor kleintjes en dus ook voor jezelf!

Met warme dagen vind ik het helemaal een relaxte optie. Er is daar namelijk een zandbak. En Keet is écht een zandmonster. Om de zandbak en glijbaan heen staan picknicktafels en bankjes. Zo kun je de mini’s goed in de gaten houden en toch zelf met iemand een gesprek voeren. Welkom terug sociaal leven! Er is in de zomer ook genoeg schaduw en in het voorjaar geniet je juist van het voorjaarszonnetje. En in de winter? Dan zit je gewoon lekker binnen bij de haard terwijl de kids zich uitleven in de speelhoek. 

Keet in de aanslag met een schep om in 3..2..1.. te transformeren in een zandmonster.

Op de kaart staan lekkere, niet al te ingewikkelde dingen voor kinderen. Zoals pannenkoeken. Want ja, dat is natuurlijk sowieso een succes. Maar ook een krentenbol met kaas, een bakje fruit of een kinderboterham. Ze hebben verder tosti’s (altijd goed!) of een smoothie bowl en bijvoorbeeld kroketten met brood. Er is voor ieder wat wils. En zelfs voor een vrijmibo kun je er goed terecht. 

De kaart is precies goed. Wat lekkere opties voor jezelf + lekkers ‘voor de kleintjes’

Even een tip tussendoor. Bij activiteiten waar Keet per ongeluk aan de aandacht zou kunnen ontsnappen doe ik haar altijd een SOS bandje om. Hierop staat haar naam en mijn telefoonnummer. Better safe than sorry. Deze is van Urban Rookies. Die is van leer, dus een mooie optie die ze zelf ook graag om wil.

Wat ik ook nog leuk vind is dat er een klein “winkeltje” in de Melksnor zit. Of eigenlijk meer een hoekje met wat hippe items. Net leuk voor een verjaardag of een kleinigheidje voor iemand. Tip: er zijn ook vaak leuke activiteiten zoals voorleesochtenden en knutselmiddagen, dus hou hun agenda in de gaten. En wat je uitje in de zomer compleet maakt: IJscuypje zit naast de Melksnor en daar kun je de hele beleving nog even goed afsluiten met een heerlijk ijsje!

IJscuypje zit naast de Melksnor dus dat maakt het uitje compleet!

Pluspunten:

Genoeg speelgoed, een zandbak én een glijbaan, een relaxt terras, super kindvriendelijk met o.a. verschoonmogelijkheid, een goede vibe en een prima menukaart met lekkers voor jezelf en de mini’s.

En wat natuurlijk ook leuk is, genoeg andere kindjes om mee te spelen. Alhoewel Keet ook wel graag alleen speelt 😉
(Visited 153 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *